I le 2016, e tatau ona sili atu i le US $ 4.3 piliona le manaʻoga o maketi a le lalolagi

E tusa ai ma le lipoti na tuʻuina atu e maketi ma maketi, o le lalolagi lona lua-tele tele faʻalapotopotoga suʻesuʻega maketi, o le a oʻo atu le manaʻomia o maketi maketi i le lalolagi atoa i le US $ 4.33 piliona i le 2016. Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o atinaʻe eletise e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga mana, o fa'amoemoe o nei fa'amaumauga o le a sili atu i le US $ 5.9 piliona i le 2021, fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina fa'aletausaga fa'aletausaga o le 6.4%.

O pisinisi fa'asalalau ma tufatufaina atu o le tele o tagata fa'aoga

E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina i le 2015, o le faʻaogaina o le eletise ma le tufatufaina atu o pisinisi o le tele lea o tagata faʻaaogaina laupapa tufatufa, ma o lenei tulaga e faʻamoemoe e tumau seia oʻo i le 2021. Substation o le vaega autu lea o le eletise eletise taʻitasi, lea e manaʻomia ai le maualuga ma le puipuiga malu. ia mautinoa le mautu maketi o le faiga. O le laupapa tufatufaina o le vaega autu lea mo le faʻasalalauga ma le tufatufaina atu o pisinisi e puipuia ai meafaigaluega taua mai le faʻaleagaina. Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga ma le faʻaleleia atili o le eletise i le lalolagi atoa, o le fausiaina o fale faʻasalalau o le a faʻavavevaveina, ina ia faʻaleleia le tuputupu aʻe mautu o manaʻoga a le komiti tufatufa.

maualuga le gafatia o le vaeluagalemu eletise tufa laupapa

O le lipoti na faailoa mai ai o le manaoga o maketi o le laupapa tufatufaina na amata ona suia mai le maualalo o le voltage i le medium voltage. I nai tausaga ua tuana'i, ua fa'asalalauina lautele laupapa fa'asoa eletise. Faatasi ai ma le televave o le tuputupu aʻe o malosiaga faʻafouina faʻafouina ma le televave o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma faʻasalalauga faʻapitoa, o le maketi o le vaʻavaʻa eletise eletise o le a faʻafeiloaʻi ai le televave o le faʻatupulaia o manaoga i le 2021.

O le itulagi o Asia Pasefika e pito sili ona mana'omia

E talitonu le lipoti o le itulagi o Asia Pasefika o le a avea ma maketi faʻaitulagi ma le tele o manaʻoga, sosoo ai ma Amerika i Matu ma Europa. O le faʻavaveina o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga atamai ma le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga ma faʻasalalauga faʻapitoa o mafuaʻaga autu ia mo le faʻatupulaia o le manaʻoga i Amerika i Matu ma Europa. E le gata i lea, o le faʻatupulaia o manaʻoga i maketi o loʻo tulaʻi mai e pei o Sasaʻe Tutotonu & Aferika ma Amerika i Saute o le a tele foi i le isi lima tausaga.

I tulaga o pisinisi, vaega ABB, Siemens, eletise lautele, Schneider Electric ma le vaega Eaton o le a avea ma taʻutaʻua o le lalolagi faʻasoa faʻasalalauga. I le lumanaʻi, o nei atinaʻe o le a faʻateleina a latou tupe teufaafaigaluega i atunuʻu atinaʻe ma maketi o loʻo tulaʻi mai e taumafai mo le tele o sea maketi.


Taimi meli: Oke-22-2016